Производи

Козметичка опрема

Фризерска опрема

Професионален инвентар

Потрошен материјал

Електрични апарати

 

Премиум е фирма која се занимава во продажба на професионална фризерска и козметичка опрема. Располагаме со комплетна опрема за опремување на целосни фризерски и козметички салони.

 

Тимот на Премиум има успешна соработка со голем број на фризерски и козметички салони од републикавата. Вршиме дистрибуција на вашите производи до вашите салони.

 

За успешноста на нашата компанија покажува големиот број на задоволни клиенти, зголемениот број на соработници од земјата и асортиманот на производи кој постојано расте и се зголемува.