Фризерски инвентар

Комплетен инвентар за опремување на фризерски салон. Стол за фризери, лавор со миење на коса, помошни столчиња и цела друга опрема која е потребна за еден фризерски салон да биде целосно опремен и спрен за работа со клиенти.

Showing 1–16 of 23 results

Showing 1–16 of 23 results