Пилинг

Зошто пилинг? Ако редовно правите пилинг, ги отстранувате мртвите клетки од кожата и ги чистите порите. Пилинг на кожа, пилинг на тело, пилинг на лице е потребно за регенерација

Showing all 2 results

Showing all 2 results