Четки за коса

четки за коса

Барате квалитетни четки за коса кои се користат низ фризерските салони?
Имаме четки за разчешлување за повеќе намени и секаков тип на коса.
Имаме и добар избор на четки за фенирање.

Showing all 9 results

Showing all 9 results