Топла депилација

Топлиот восок е наменет за депилација без лента. Погоден е за елиминирање на влакната за цело тело. Целиот асортиман на опрема, алат и производи за изведување на топла депилација.

Showing 1–12 of 13 results

Showing 1–12 of 13 results