Топол восок Doll 1кг – Ванила

900 ден

Уживајте во  благопријатното чувство по депилацијата со топлиот восокот Doll од ванила.
Подолгото време на сушење, овозможува меко влечење, идеално за нормално и грубо влакно.

Тип на влакно: средно и грубо.
Тип на кожа: нормална.
Зони: раце, нозе, грб.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.