Топол восок Doll 1кг – Чоколадо

900 ден

Топол восок Doll од чоколадо е одлично искуство за вашата кожа и вашите сетила.
Вкусна храна за кожата, со моќни регенеративни својства.
Особено се препорачува за кратки и груби влакна.

Тип на влакно: фини, средни и груби влакна.
Тип на кожа: нормална, сува.
Зони: за цело тело.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.