Doll Восок лименка розев 800 мл

700 ден

Xanitalia Doll Розевиот крем восок има титаниум диоксид, кој создава мека текстура која лесно се лизга на кожата и ја остава мека, елегантна и без влакна.
Можете самоуверено да го користите кај оние кои имаат екстра чувствителна, сува и/или исончана кожа бидејќи деликатната формула остава помала шанса за иритација.

Description

Xanitalia Doll Розевиот крем восок има титаниум диоксид, кој создава мека текстура која лесно се лизга на кожата и ја остава мека, елегантна и без влакна.
Можете самоуверено да го користите кај оние кои имаат екстра чувствителна, сува и/или исончана кожа бидејќи деликатната формула остава помала шанса за иритација.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.