Doll Восок лименка перла 800 мл

700 ден

Xanitalia Doll Бисерен  восок на база на ЦИНК ОКСИД .
Одлично ги отстранува кратките влакна и оневозможува нивно кинење.
Формула особено погодна за млади луѓе кои ги започнуваат своите први третмани за отстранување на влакна или за многу чувствителна кожа.
Не создава црвенило.

Description

Xanitalia Doll Бисерен  восок на база на ЦИНК ОКСИД .
Одлично ги отстранува кратките влакна и оневозможува нивно кинење.
Формула особено погодна за млади луѓе кои ги започнуваат своите први третмани за отстранување на влакна или за многу чувствителна кожа.
Не создава црвенило.

Brand

DEPILEVE

Имаме одличен избор на восоци за депилација - добри како DEPILEVE. Производи за професионална употреба во козметички салони. Хартија за епилација, млеко за пред и после депилација... За жал повеќе не соработуваме со нив💔 За вас драги клиенти гo имаме италијанскиот бренд DOLL. Доколку барате ладен восок за депилација или топол восок, или пак апарати за загревање на восок повелете и разгледајте го нашиот асортиман.

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.