DOLL Масло за депилација Камилица 500мл

400 ден

Масло за депилација Камилица. 🌼

Ја намалува иритацијата на кожата и ги смирува црвенилата. ❤️

Идеален за чувствителни кожи.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.