Doll Восок ролон златен 100 гр

100 ден

Xanitalia Doll Златен восок со природна формула развиена за отстранување на несаканите влакна.
Овој восок од 100 ml е доволно нежен за деликатни области и ја остава кожата елегантна, мазна и без влакна.
Неговата супериорна тенка конзистентност обезбедува лесно, тенко, мазно нанесување и брзо отстранување на производот.

Description

Xanitalia Doll Златен восок со природна формула развиена за отстранување на несаканите влакна.
Овој восок од 100 ml е доволно нежен за деликатни области и ја остава кожата елегантна, мазна и без влакна.
Неговата супериорна тенка конзистентност обезбедува лесно, тенко, мазно нанесување и брзо отстранување на производот.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.