Хартија за депилација 100 метри

550 ден

Хартија за депилација во должина од 100 метри.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.