Сретство за отс. на восок 1000мл

900 ден

Средство за безбедно и лесно чистење на восок за депилација од сите површини. Погодно за користење врз метални, дрвени и кожни материјали.

НАПОМЕНА: При користење на сретството задолжително носење на заштитни ракавици. Не се користи на човечка кожа.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.