Топилка за восок 2 лименки

4,700 ден

Топилката за восок за две лименки е идеално решение за затоплување на восок за депилација во козметички салони. Овозможува затоплување на две лименки истовремено, и нивно одржување во погодна температурата, идеална за работа во козметичките салони.

Description