Sale!

Pro Wax Топилка за восок

450 ден

ProWax е одлична топилка за топол и ладен восок за домашна употреба. Одличен е за за загревање на восок во лименка. Има едно универзално копче со кое се уклучува тополката и се регулира температурата за загревање на восокот.

Description