Филм восок 3Г гранули Doll 1 Кг – Златен

900 ден

Златниот Филм восок заради специјалното средство за вискозност што обезбедува извонредна еластичност, може да се нанесе на големи површини како маска, совршено прилагодувајќи се на контурата на телото.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.