Doll Восок лименка златен 800 мл

700 ден

Xanitalia Doll восок со мед специјално прилагоден за сува и испукана кожа.
Мека и еластична текстура за екстремна прилагодливост на сите области на телото.

Description

Xanitalia Doll восок со мед специјално прилагоден за сува и испукана кожа.
Мека и еластична текстура за екстремна прилагодливост на сите области на телото.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.