Топилка за депилација 1 патрон

450 ден

Прекрасен модел на топилка за восок за ролон. Се користи за затоплување на восок во форма на патрон. Лесен е за употреба.

Го затоплува восокот до степен каде ќе биде спремен за депилација.

Овој е погоден модел на топилка за козметички салони, но истовремено и за домашна употреба.