Електрични Апарати

Професионални електрични апарати за фризерски и козметички салони. Производи со висок квалитет наменети за професионална употреба во фризерски и козметички салони.
Избор на фенови за коса за професионална намена, машинка за коса , преса за бранови, фигаро за коса, и уште неколку други типови на електрични апарати за правење фризури.
Од козметички електрични апарати имаме опрема за маникир, топлики за восок, лупа за козметика , вапазон .