Златен восок за депилација

Златен восок за депилација за сите намени и за сите типови на кожа. 🧈 Златен восок во ролони, златен ладен восок во лименка, златен топол восок во галери и гранули✨🌟💫

Оригинална формула на восок со кремаста конзистентност. Златниот восок е направен од природна, чиста борова смола, чуст пчелин восок и ланолин, за да ја одржи еластичноста и на ниска температура.

Showing all 5 results

Showing all 5 results