Sale!

Топилка за восок 1 лименка

1,800 ден

Топилка за топол и ладен восок. Наменета е за професионална и домашна употреба, за загревање на восок во лименка.

Има копче за уклучување и додатна функција за регулирање на температурата на затоплување. Лесна е за употреба и погодна за одржување.

Description