Топол восок Doll 1кг – Камилица 🌼

900 ден

Топол восок за депилација Doll е збогатен со азулен и е еден од најдобрите и најчесто употребуваните топли восоци за професионални услови. Восокот е составен од органски боров колофон и масло од соја. Се топи на ниска температура и има исклучителна еластичност. Восокот ставете го во специјална топилка и оставете го да се загрее 20-30 минути. Нанесете го во правец на раст на влакната. Оставете да се исуши лентата и повлечете во спротивен правец од растот на влакната.

Тип на влакно: средно и грубо.
Тип на кожа: сува и чувствителна.
Зони: бикини.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.