Фризерскa столица PR – 202

3,500 ден

Помошна фризерска столица со потпирач.
Достапна во црна боја и многу едноставна за одржување.
Лесна за придвижување низ фризерски и козметички салони, како и за останатите комерцијални објекти.

Description