Фризерска Опрема

Комплетна фризерска опрема која е потребна за професионално функционирање на еден салон фризерски салон. Професионални ножнички, заштитни мантили при работа и за клиенти, повеќе типови на чешели, четки за коса, фризерски ножици

Showing 1–16 of 65 results

Showing 1–16 of 65 results