UNDP

Проекти за самовработување UNDP

Исполнете ја вашата животна желба и отворете си сами свој сопствен бизнис.

Агенцијата за вработување и UNDP овозможуваат финансиска помош за самовработување.
Со помош на овој проект, невработени лица добиваат можност да се самовработат, да си основаат свои фирми добивајќи неповратна помош од 305.000 денари за да си го олеснат почнувањето на бизнисот.

Доколку аплицирате со бизнис-план во Агенцијата за вработување, поминувате низ неколку селекции, УНДП ви дава 305.000 денари, за да основате фирма.
Со помош на таа сума можете да купите производи за опремување на вашите бизнис простории.

Фризерска и козметичка опрема ПРЕМИУМ соработува со агенцијата за невработени и UNDP, и им овозможува на сите заинтерани за земање на опрема и инвентар за опремување на  фризерски и козметички салони.

За земените производи, добивате фактура со која подоцна UNDP ќе ни ги исплати производите кои вие сте ги земале од нас.

Отворени сме за соработка.
Телефонскиот број на кој можете да не контактирате е 070-596-777 или на нашиот емаил jasiva@live.com  Можете да не контактирате и преку нашата Fan стана facebook.com/premium.store.mk

Погледнете ги нашите производи за опремување на вашите салони.
Инвентар за фризерски салони: фризерски столови, фризерски лавори, помошни столови, помошни колички за фризери и останата фризерска опрема.
Инвентар за козметички салони: кревети за козметичари, топилки за восок, помошни сталажи и останата козметичка опрема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *