Депилација

 

Premium Professional располага со голема палета на професионални производи за депилација.

Целосна опрема и алат кој е потребен за опремување на козметичко студио за депилација, можете да најдете кај нас.

Располагаме со топол восок, ладен восок (интимен восок), топлински уреди за восок, хартија за депилација,  гел за пос-депилација, и уште многу други…

Исто така, во палетата на козметички производи на Премиум, спаѓаат и кревети за депилација, помошни колички за козметичарки, помошни столчиња за козметичарки и друго.

Доколку сакате да бидете во тек со новостите и промоциите кои ги имаме, станете фан на нашата Facebook страна www.facebook.com/premium.store.mk

Нашите производи за депилација за професионална употреба можете да ги погледнете во категориите:

-Ладен восок за депилација

-Топол восок за депилација

Ленти за депилација

Топилки за восок

Доколку сте заинтерсирани нашите производи, можете да ги нарачате на телефонскиот број 070-596-777 и 075-344-777 и да им направиме испорака на истите до вашиот салон.
Соработуваме со голем број на козметички салони низ земјава и вршиме дистрибуција на опремата до самите салони.