Електрични Апарати

Избор на професионални електрични апарати. Високо квалитетни наменети за фризерски и козметички салони.
Избор на фен за коса за професионална намена, преса за бранови, фигаро за коса, и уште неколку други типови на електрични апарати за правење фризури.

Showing 1–16 of 52 results

Showing 1–16 of 52 results