Електрична турпија за пети Меган

1,800 ден

Електрична турпија за педикир Меган со можност на подесување на јачина.

Апаратот за педикир има одличен ергономски дијзан, и машинката е направена од  легура што ја прави едноставна и лесна за користење.
Машинката за педикир оди во комплет со 60 резервни турпии лепенки.
Погодна е и за фино и грубо турпирање. Брзината се прилагодува, а исто и насоката од лево на десно, и обратно. Максимална брзина 600 вртежи во минута.
Идеално користење на електричната турпија е на сува кожа, која претходно е изчистена со алкохол или сретство за дезинфекција.
Стругањето се прави 45 степени од кожата, и се избегнува стругање со целата плоштина на машинката. Идеално е стругањето да се прави со кратки движена и да не се задржува на исто место.
Имаме и резервни турпии за електричната машинка Меган за педикир.

Description