Производи

Премиум Професионал е фирма која се занимава во продажба на професионална фризерска и козметичка опрема. Комплетна опрема за опремување на целосни фризерски салони и козметички салони:

Тимот на Премиум има успешна соработка со голем број на фризерски и козметички салони од републикава. Вршиме дистрибуција на вашите производи до вашите салони.
За успешноста на нашата компанија покажува големиот број на задоволни клиенти,  зголемениот број на соработници од земјата и асортиманот на производи кој постојано расте и се зголемува.

Showing 1–12 of 336 results

Showing 1–12 of 336 results