Професионална боја за коса Fadiam

Премиум врши продажба на професионалните бои за коса од линијата на Fadiam Plus- Farcom.

Станува збор за специјално разработена професионална линија на Fadiam Color Plus која поседува голем избор на бои за коса и 100% офарбување на белите коси.
Во својот состав содржи витамин C.
Има ефикасно заштитно дејство од надворешната средина и гарантира исклучителен и долготраен резултат.

Палетата на бои на Fadiam Plus има 60 различни нијанси.

Оваа професионална фарба се продава во амбалажа од 110 ml.

 

Погледнете го нивниот каталог на бои.

Производител: Farcom, Грција.