SHOT Хидроген 12% – 150 мл.

50 ден

Description

Хидрогенот 12% е идеален производ за развој на оксидирачки ефект и постигнување најдобри резултати на светлите тонови / плавите нијанси професионалните фарби за коса.
Погоден е за бланширање.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.