SHOT Силиконски капки Рубин 100 мл.

800 ден

Description

Скапоцен течен кристален серум против стареење на косата со својства за регенерација и реструктуирање.
Благодарение на содржината на драгоцени елементи, неколку капки кристали се доволни за да се елиминира разлетувањето и расцепените краеви. Ја полира, штити и омекнува косата.
Употреба: на сува коса: нанесете неколку капки кристали на должината и врвовите.
На влажна коса: распределете неколку капки по должината и врвовите и продолжете со стилизирање без плакнење.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.