SHOT Спреј за кадрава коса 150 мл.

600 ден

Description

Спреј за коса кој оживува и ги прави локните поубави и еластични.
Начин на употреба: испрскајте на влажна коса и продолжете со извртување.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.