FONEX Гел за коса Ultra Strong 700 ml.

400 ден

Гел за коса Fonex Ultra Strong 700 ml.

Помага во создавање на различни стилови фризури со флексибилна текстура и дефиниција. Не ја мрси косата и не дава мрсен изглед. Погоден за сите типови коса.

Description

Brand

FONEX

FONEX 💈 Професионална линија на восоци, гелови, колонски води за Берберски и Фризерски салони.