HerFit Pro Гел за коса Strong 500мл

350 ден

Гелот за коса Стронг се користи за создавање на различни стилови фризури со флексибилна текстура и дефиниција. Не ја мрси косата и не дава мрсен изглед. Погоден за сите типови коса.

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Гел за коса Strong 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *