Мантил за шишање – гума

200 ден

Мантил за шишање направен од гума кој е многу лесен за одржување.
Предниот дел е направен со магнети и лесно се прилагодува и прицврстува на клиентот.
Има исцртено прави, заоблени и остри линии кои ќе ви помогнат да ја скратите фризурата до степен на идеално.

Description