HOFFMAN Ножичка за фризер

1,900 ден

Одличен модел на ножичка за фризер Hoffman.
Квалитетен фризерски алат, неопходен за секој фризерски салон.
Фризерските ножнички се достапни се во димензија 5″ и 5.5″

Description