Чешел МП за тапирање

100 ден

Чешел за тапирање со една боцка. Изработен од материјал отпорен на хемикалии, топлина и свиткување.

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…