MP HAIR Пластичен држач за лице

250 ден

Пластичен држач за лице МП е ефикасна заштита од лак за коса.

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…