Шноли за шатирање 100 бр.

500 ден

Метална штипка за прицврстување на косата при третман на боење и бланширање.

 

Description

Шноли за шатирање 100 бр.

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…