Sale!

STHAUER Фигаро за коса 19 мм

800 ден

Карактеристики:

• Керамички слој
• Достигнува температура за 30 секунди
• Ергономски и лесен за ракување
• Удобна рачка за долг зафат

Технички спецификации:

• Работна температура 200 ° C
• Должина на електричен кабел 2 m
• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

STHAUER