STHAUER Тостер за коса JAWA

1,800 ден

Карактеристики:
• Керамички плочи со јони-турмалинска технологија
• Хомогена и постојана топлина
• Јонизирачки својства

Технички спецификации:
• Прилагодлива температура од 130 ° до 230 °
• Дигитален дисплеј
• Ширина на плочата 4,2 см
• Должина на плочи 10 см
• Длабочина на тосер: висина 0,8 см – должина 0,8 см
• Автоматско исклучување кога не се користи (60 минути тајмер)
• 3 m електричен кабел
• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

STHAUER