Sthauer машинка за коса Cut Pro

4,900 ден

Професионалната машинка за коса CUT PRO се издвојува по својата врвна технологија со мотор без четкички со нула вибрации за неспоредлива удобност и прецизност на сечењето. Карбонските/титаниумските сечила гарантираат чисто и ефикасно сечење, додека шестте вклучени чешли ви овозможуваат лесно да ја прилагодите саканата висина на сечењето. Со литиумската батерија ќе уживате во автономија од 2 часа и 30 минути и ќе заборавите на маките од честото полнење.

Description

Карактеристики:

  • Мотор без четкички со нула вибрации за екстремна прецизност
  • Карбонски/титаниумски ножеви за чисто и долготрајно сечење
  • 6 чешли за различни должини на сечење: 1,5/3/4,5/6/10/13 mm
  • 2 часа и 30 минути траење на батеријата со литиумска батерија
  • Вклучен комплет за чистење за лесно одржување

Brand

STHAUER