STHAUER Машинка за коса DETAILER безжична

2,100 ден

Карактеристики:
• Работи со батерија или кабел за напојување
• Моќен и тивок мотор со ниски вибрации
• Долготрајна батерија
• Професионално и прецизно сечење
• Ергономски дизајн
• Лесен и практичен

Технички карактеристики:
• Керамичка глава од 35 мм
• Време на полнење на батеријата 5 ч
• Работа на секоја батерија 60 минути 

Вклучени податоци:
• 4 пластики од 3 – 6 – 9 – 12 мм
• 1 четка за чистење на главата
• 1 масло за подмачкување
• 1 кабел за напојување

Description

Brand

STHAUER