MP HAIR фигаро за коса КОНУС 33/19 ММ

2,600 ден

Професионално фигаро за коса со обратна конусна форма. Ви овозможува да креирате виткана коса со поголем волумен во коренот и помал кон краевите. Благодарение на својата должина е идеален за долга коса.
КАРАКТЕРИСТИКИ
• Турмалин керамички слој
• Јонизирачки својства
• Екстра долго фигаро: идеално за долга коса
• Отпорност на PTC технологија: брзо загревање – хомогена и постојана топлина
• Штеди енергија
• 5 нивоа на температура: 140, 160, 180, 200, 220 ° C
• 5 LED дисплеј
• Дијаметар на фигаро: Ø 33/19 mm – должина 18,5 cm
• Автоматско исклучување во случај на прегревање
• Врв со топлинска изолација
• Прстен за полесна работа
• Професионален вртлив кабел 360 °

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…