Машинка за коса Доктор Зеро 0

3,200 ден

Doctor Shave-0 Електричен брич со двојно сечило е идеален за бричење до нула.

  • Оваа електрична машинка за коса има лесно подвижни глави кои се лесни за одржување и чистење.
  • Има напредни функции и ергономски дизајн.
  • Брзо се полни со USB кабел.
  • Има работно време до 2 часа.

 

Description

машинка за коса Доктор Зеро 0

Електричниот  тример со двојно сечило Doctor Shave-0 е прецизна алатка за бричење што ви овозможува удобно и ефикасно искуство за бричење. Има напредни функции и ергономски дизајн. Лесен е за одржување

 

Brand

STHAUER