STHAUER Пегла за коса BLACK

3,100 ден

Карактеристики:
• Нано титаниумски плочки
• Дополнително издолжени плочки
• Отпорност на технологија MCH
• Хомогена и постојана топлина
• јонизирачки својства

Технички спецификации:
• Прилагодлива дигитална температура од 150 ° C до 230 ° C
• Ширина на плочи 2,4 см
• Должина на плочи од 12 см
• Автоматско исклучување кога не се користи (тајмер од 60 минути)
• 3 m електричен кабел
• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

STHAUER