Sale!

ЛЕД/УВ Ламба за нокти 48 W

900 ден

Професионална УВ/ЛЕД ламба за нокти.

*Електричните апарати за маникир немаат гаранција.

Description

ЛЕД/УВ печка за нокти 48W

Моќност: 48W
Тип на ламби: дуален LED/UV
Време на сушење: околу 10 до 30 секунди, зависи од типот на гел и дебелината на нанесувањето.
Тајмер: вграден тајмер со опции за различни временски интервали.
Дисплеј: печката за нокти има дисплеј кој го прикажува времето на сушење на ноктите и преостанатото време до завршувањето.
Боја: бела боја.