KYANA Molding Clay 100ml.

250 ден

KYANA Molding Clay 100ml.
Глината за обликување на коса со едно движење.
Дава волумен и матен сјај на косата.
Се нанесува на сува или влажна коса.

Description

KYANA Molding Clay 100ml.
Глината за обликување на коса со едно движење.
Дава волумен и матен сјај на косата.
Се нанесува на сува или влажна коса.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса