KYANA King Fiber Touch 100ml

350 ден

KYANA King Fiber Touch 100ml.
Восок за апсолутна контрола и флексибилност при обликување на косата со мат ефект.Се користи на сува коса.

 

Description

KYANA King Fiber Touch 100ml.
Восок за апсолутна контрола и флексибилност при обликување на косата со мат ефект.Се користи на сува коса.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса